Getting error while launching game

 [sT]_Virus


Join Date: 5 July 2011
Posts:54
Posted 7 September 2022 - 3:12 pm
Hi Team,

I have recently changed laptop and installed AOE from steam as well as installed patches as suggested by voobly.

Game diagnostic is saying everything is ok (screenshot is attached).

However, not able to launch new game (screenshot attached).

Can someone pl help.

Regards,
Virus
Attachments:
Voobly error 1.jpg (file size: 182.71 KB)
Voobly error 2.jpg (file size: 386.99 KB)

Link | Reply | Quote
 kwin


Join Date: 21 November 2012
Posts:1722
Posted 7 September 2022 - 5:57 pm
Here are the required game room settings:
[You must login to view link]

Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Voobly Team

Join Date: 3 October 2007
Posts:12839
Posted 10 September 2022 - 12:06 pm
Were you able to solve the issue by applying the recommended game room settings?
Link | Reply | Quote
 [sT]_Virus


Join Date: 5 July 2011
Posts:54
Posted 11 September 2022 - 1:51 pm
Hi,

Still not working.

Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Voobly Team

Join Date: 3 October 2007
Posts:12839
Posted 11 September 2022 - 5:03 pm
Please follow ALL steps in this self-help article and perform a clean installation of AoE II HD.
[You must login to view link]
Link | Reply | Quote
 [sT]_Virus


Join Date: 5 July 2011
Posts:54
Posted 12 September 2022 - 7:42 pm
Awesome. Thanks, working now.
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Voobly Team

Join Date: 3 October 2007
Posts:12839
Posted 12 September 2022 - 8:06 pm
Glad to hear you got it working. You are welcome. :)


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 7 out of 7 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now: