No puedo iniciar una partida

 BillyKimber


Join Date: 16 February 2019
Posts:4
Posted 16 May 2020 - 2:00 am
Cada vez que quiero iniciar una partida, carga y se sale. Me dice error al iniciar una partida
Link | Reply | Quote
 [TLG]vQ_Troy_


Join Date: 18 June 2019
Posts:6
Edited 16 May 2020 - 3:00 am by [TLG]vQ_Troy_
Hello this is possibly a couple of things.

1, This could be do a pirated version of the game
1. Could you please post your game diagnostics here (How to: [You must login to view link])

2, Possibly blocked through Firewalls/antivirus
2. Please make sure that Voobly/Age of Empires is allowed through your antivirus / firewall

Also what does the error say?

Cheers. ;flowers
Link | Reply | Quote
 BillyKimber


Join Date: 16 February 2019
Posts:4
Posted 16 May 2020 - 6:38 pm
No tengo el juego pirateado, lo compre en steam.
Dice: Error al iniciar la partida
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 4 November 2017
Posts:1466
Posted 16 May 2020 - 10:50 pm
Hello, try this [You must login to view link]

Cheers ;flowers
Link | Reply | Quote
 BillyKimber


Join Date: 16 February 2019
Posts:4
Posted 21 May 2020 - 3:12 am
No me funciono, sigo sin poder jugar
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 19 August 2015
Posts:523
Edited 21 May 2020 - 12:38 pm by +[email protected]
Hola,

1) ¿Qué sistema operativo utilizas?
2) ¿El diagnóstico del juego te da bien? Copianos y peganos el resultado (cómo hacerlo: unite a cualquier sala y anda a Opciones > Diagnóstico del juego)
3) ¿Tenés instalado algún antivirus?


Esperamos tu respuesta.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 6 out of 6 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: