Lost connection too server

 Mpakass


Join Date: 4 January 2021
Posts:3
Posted 4 January 2021 - 6:17 pm
Hello i have return too voobly after 7 years try to reset password not working my acc probaply lost..
I made a new one ,try to connect on a lobby says
Network Connection Error [Code: 50000000]. Connection errors are typically caused by a temporary server outage, a firewall, or a problem with your internet connection. If it's been a long time since you've connected to Voobly it's recommended that you redownload the client from the website.

I located the path of the exe my exe is AoE2DE_s.exe
and then says
Changing game directory in registry to 'c:\games\age of empires ii - definitive edition'
Updating SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires II: The Conquerors Expansion\1.0
EXE Path => c:\games\age of empires ii - definitive edition
Version => ?
VersionType => RetailVersion
Zone => http://www.voobly.com/games/view/Age-of-Empires-II-The-Conquerors
ReceivingFile => *
Fix was applied successfully!
try re enter a lobby and i get the same message

Network Connection Error [Code: 50000000]. Connection errors are typically caused by a temporary server outage, a firewall, or a problem with your internet connection. If it's been a long time since you've connected to Voobly it's recommended that you redownload the client from the website.

i think i have the wrong version?need to have the old age to play?
cause on many streams i see the new pops that have add and they play on voobly
if my game is not the right one where can i have the right on with patches ?
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 3 October 2007
Posts:9833
Posted 4 January 2021 - 6:18 pm
You need either AOK / AOC or AoE II HD in order to play on Voobly.
[You must login to view link]
[You must login to view link]
Link | Reply | Quote
 Mpakass


Join Date: 4 January 2021
Posts:3
Posted 4 January 2021 - 6:22 pm
thanks i know i have the wrong one mine is
Age of Empires II - Definitive Edition
ok i will finnd the right one thank s
Link | Reply | Quote
 Mpakass


Join Date: 4 January 2021
Posts:3
Edited 4 January 2021 - 6:25 pm by Mpakass
lats question must be from steam?
cant play if game is from other sites??
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 3 October 2007
Posts:9833
Posted 5 January 2021 - 5:30 pm
AOK / AOC can still be purchased on Amazon and many other places.
AoE II HD can be purchased on Steam only, afaik.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 5 out of 5 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests