No ingame music

 LaHire89


Join Date: 8 March 2018
Posts:2
Posted 28 September 2019 - 5:20 pm
Hello guys,

recently I acquired a new laptop and installed Age of Empires (HD Version) and Voobly.
Everything is running smoothly except that there is no ingame music!
And yes, it is turned on in the ingame options.

When I play HD I am having ingame music.

Is this a common problem with a quick fix?

Best regards
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 25 February 2019
Posts:689
Edited 30 November 2019 - 10:30 am by +[email protected]
Hi mate,

Open a game room, click on "game" then click on 1.5 rc patch, then click on other options, and tick backround music,

Let me know if it's fixed :)

[Thread Closed]
Link | Reply | Quote
 LaHire89


Join Date: 8 March 2018
Posts:2
Posted 29 September 2019 - 11:18 am
Hey,

I got the option "background audio" which I turned on.
But still, there is no background music :(
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 12 October 2014
Posts:1321
Posted 29 September 2019 - 11:44 am
Give this a shot: https://www.voobly.com/gamemods/mod/142/AoC-Music :)


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: