Fast proxy in 90 % of users

 vrubson


Group: Standard Membership
Join Date: 8 January 2017
Posts:5
Edited 11 April 2018 - 1:16 pm by vrubson
Hello,

Guys im having problem with FP -i tried every way... to fix it and it still dont work at this point - i managed by 7 days of battle i finally able to get this info (screen in attachment)

But still after joining any lobby i got 90 % users FP - i change firewall and also norton to pass 16000* also i done in my router forwading port, and in voobly universal plug and play. Someone have solution - im getting tired and i checked every yt film every FP GUIDE - literally i dont have any more ideas...


also i was waiting in tech support in lobby for almost 11 hours but nobody seems to be there is this working anyway?
Attachments:
fp.PNG (file size: 251.38 KB)

Link | Reply | Quote
 +kitt


Group: Systems Operations
Join Date: 13 January 2008
Posts:16143
Edited 11 April 2018 - 2:35 pm by +kitt
hi
ok
turn off UPnP in the router and in voobly settings in a game lobby. its not recommended. also both are not needed.
check your your private ip is still the same as the forwarded ip: https://www.voobly.com/pages/view/134
[step1 and reserve in dhcp]
use this free app to see if 16000udp is open: [You must login to view link]
check you do not have two firewalls active, norton/windows.
as a test you might uninstall norton, reboot and try.
Link | Reply | Quote
 vrubson


Group: Standard Membership
Join Date: 8 January 2017
Posts:5
Edited 11 April 2018 - 3:27 pm by vrubson
"turn off UPnP" but i turned it on and than first time i have all passed* till then i always have not forwarded


after checking in tool that u sennd it says:



and i have done in ruter setting :



i turn off plug and play i disable fully firewall and still saying all passed - but have to all players FP.
Attachments:
forward.PNG (file size: 118.13 KB)
port.PNG (file size: 31.11 KB)
all past.PNG (file size: 47.4 KB)

Link | Reply | Quote
 +kitt


Group: Systems Operations
Join Date: 13 January 2008
Posts:16143
Posted 11 April 2018 - 11:11 pm
hi
Quote:
as a test you might uninstall norton, reboot and try.
try that. turning it off doesnt stop it loading.
Quote:
i disable fully firewall
is that your pc firewall?

the app shows the port is not open to your pc. yes the diagnostic says 16000udp is connecting i know.
whats the router make and model number?
Link | Reply | Quote
 vrubson


Group: Standard Membership
Join Date: 8 January 2017
Posts:5
Posted 12 April 2018 - 4:12 pm
pc firewall but its ovewritenn by nortons so de facto norton firewall

router HG8546M huawey
Link | Reply | Quote
 +kitt


Group: Systems Operations
Join Date: 13 January 2008
Posts:16143
Edited 12 April 2018 - 11:17 pm by +kitt
hi
best i could find: [You must login to view link]
you may do better.
forward 16000udp to the private ip of your pc. then tesdt using the free app.
dhcp and step1: https://www.voobly.com/pages/view/134
[find private ip of your pc]

consider as a test removing norton. reboot. check the win firewall. try.
Link | Reply | Quote
 vrubson


Group: Standard Membership
Join Date: 8 January 2017
Posts:5
Edited 13 April 2018 - 9:48 am by vrubson
What information i have to put in reserved IP address that is assigned through DHCP for the specified MAC address. (attachment1)

i did like on the video - but port is still not forwarded.

Internal Host: is my ipv4 or default getewey in cmd / ipconfig?
Attachments:
nop.PNG (file size: 10.91 KB)

Link | Reply | Quote
 +kitt


Group: Systems Operations
Join Date: 13 January 2008
Posts:16143
Posted 13 April 2018 - 2:59 pm
hi
internal host should be the playing pc ip. default gateway is the router internal ip. it should be the ip of the playing pc in the dhcp.
talk to your isp, see if you have a shared ip.
Link | Reply | Quote
 vrubson


Group: Standard Membership
Join Date: 8 January 2017
Posts:5
Posted 17 April 2018 - 2:46 pm
ok i set all ip's but still getting FP in every game to 99 % of users
Link | Reply | Quote
 +kitt


Group: Systems Operations
Join Date: 13 January 2008
Posts:16143
Edited 17 April 2018 - 5:23 pm by +kitt
hi
remove norton, reboot.try.
is the port open on the free checker?
did you talk to your isp?


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 10 out of 10 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Temas más activos de la semana: