RTS-Sanctuary is offline

 Titou


Join Date: 25 February 2011
Posts:19
Posted 16 October 2016 - 8:05 pm
RTS-Sanctuary is offline. I haven't been able to access it since Thursday 13/10/16. BlackAdder and I talked about this problem and, while it should be fixed according to him, it still doesn't work and we don't know why. I know that the few other people I know who also have this problem live in the UK, but that might just be a coincidence and perhaps people living elsewhere have this issue as well.

Here is what it says using Chrome and IE.
Attachments:
RTS-S offline Chrome.png (file size: 43.93 KB)
RTS-S offline IE.png (file size: 336.33 KB)

Link | Reply | Quote
 Solacing


Join Date: 16 May 2014
Posts:112
Posted 16 October 2016 - 8:10 pm
my rtss isnt working either
Link | Reply | Quote
 Mor_style


Join Date: 25 December 2015
Posts:16
Posted 16 October 2016 - 8:12 pm
same for me
Link | Reply | Quote
 Prowler15


Join Date: 27 March 2015
Posts:5
Posted 16 October 2016 - 8:22 pm
Same for me too
Link | Reply | Quote
 Titou


Join Date: 25 February 2011
Posts:19
Posted 16 October 2016 - 8:50 pm
BlackAdder had already told me to do this and it didn't change anything.
Link | Reply | Quote
 kitt


Join Date: 13 January 2008
Posts:17680
Posted 16 October 2016 - 11:44 pm
hi
loads for me but slowly and im in the uk. but as nothing seems to have been done since 2014, not much use.
Link | Reply | Quote
 Titou


Join Date: 25 February 2011
Posts:19
Edited 20 October 2016 - 3:45 pm by Titou
It started working again yesterday and it has been fine since then.
Link | Reply | Quote
 kitt


Join Date: 13 January 2008
Posts:17680
Posted 29 October 2016 - 4:12 am
does not appear to be working again.
Link | Reply | Quote
 Titou


Join Date: 25 February 2011
Posts:19
Edited 31 October 2016 - 3:12 pm by Titou
Yes, it hasn't been working for a few days again.
Link | Reply | Quote
 _Blackmore


Join Date: 6 April 2009
Posts:5134
Posted 31 October 2016 - 4:45 pm
I see it ok now.
Link | Reply | Quote
 +BlackAdder_


Join Date: 19 May 2013
Posts:241
Posted 3 November 2016 - 12:26 pm
Yeah the problem with accessing the site is back again for the users that were having it before, like Titou :-/
Link | Reply | Quote
 kitt


Join Date: 13 January 2008
Posts:17680
Posted 3 November 2016 - 2:46 pm
main page loads loads extremely slowly. others pages show cloud fair
Link | Reply | Quote
 _Blackmore


Join Date: 6 April 2009
Posts:5134
Posted 3 November 2016 - 4:11 pm
It loads ok for me.
Link | Reply | Quote
 _Blackmore


Join Date: 6 April 2009
Posts:5134
Posted 8 November 2016 - 4:51 pm
Still ok here, a bit slow sometimes, but overall good.

And this:

Link | Reply | Quote
 +BlackAdder_


Join Date: 19 May 2013
Posts:241
Posted 9 November 2016 - 3:10 pm
The problems seem to be concentrated to some countries like UK, looks like also Israel, and possibly others - that it works for someone means little as far as other users go :-/


Link | Reply | Quote
[1]2
Displaying 1 - 15 out of 17 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: