Community Forums > Non-English Forums > Turkish Community > Teknik Destek (Turkish) > laptoplarda çözünürlük(çözüm varmı?)

laptoplarda çözünürlük(çözüm varmı?)

 freshhhh


Join Date: 6 April 2012
Posts:111
Edited 15 January 2013 - 10:03 pm by freshhhh
laptoptan aoc u ortanca çözünürlükte oynayabiliyorum. yüksek çözünürlüğü seçmek mümkün mü patch vs gibi bir şeyle,yoksa imkansız mı? hayır bir kişide buraya yazmamış aga bu nedir diye

laptopu olmayanları anladımda peki bu laptopu olanlar ne yapacak?(tugaydan çaldık ama)
Link | Reply | Quote
 MaGNi


Join Date: 27 December 2010
Posts:185
Posted 15 January 2013 - 10:50 pm
Widescreen patch kullanarak çözünürlüğü yükseltmek mümkün, tabi bu senin ekranın büyüklüğüne bağlı birşey. Widescreen patchi no game bir oyunda deneyebilirsin, eğer çözünürlük büyüdüyse bunu rated oyunlarda uygulamak icin premium üyelik alman gerekicek. Bende uzun bir süre laptopla oynadım ve widescreensiz hiç bir şekilde çözünürlüğü yükseltemedim. Malesef tek yolu bu (:
Link | Reply | Quote
 God0s


Join Date: 7 June 2012
Posts:147
Edited 16 January 2013 - 10:51 am by God0s
fsm laptopla premium alarak wide screen oynayıp çözünürlüğü arttırabiliyorsun ama emin ol yine dandik oluyor premium almak yerine bi tane monitör almanı tavsiye ederim laptopa bağlarsan 1280x1024 oynarsın çok daha iyi oluyo laptopa göre ayriyetten gene premium almak istersen aldığın monitörün çöznürlüğüne göre 1920x1280 lere kadar çözünürlüklerde oynayabilirsin.
Link | Reply | Quote
 MaGNi


Join Date: 27 December 2010
Posts:185
Posted 16 January 2013 - 12:06 pm
Sanırım arkadaş bilgisayar veya monitor alcak olsa çözünürlüğün yükselceğini zaten biliyordur. Yazısında gördüğümüz gibi laptop oynayacak ve laptopun çözünürlüğünün nasıl yükseldiğini soruyor, konuyla alakalı yazarsak daha faydalı oluruz
Link | Reply | Quote
 God0s


Join Date: 7 June 2012
Posts:147
Edited 16 January 2013 - 12:15 pm by God0s
zaten biliyodur ne demek ya... adam çözünürlük yükseltmek istemiş ben senin yazdığına karşı çıkmadım ekleme yaptım eğer sadece wide için premium alacaksa 100 tl verip bi monitör almasının çok daha mantıklı olduğuna binaen.
Link | Reply | Quote
 Kuvvy


Join Date: 24 July 2007
Posts:3041
Posted 16 January 2013 - 12:15 pm
Konu "Teknik Destek" bölümüne taşındı.
Link | Reply | Quote
 MaGNi


Join Date: 27 December 2010
Posts:185
Posted 16 January 2013 - 12:20 pm
Ben arkadaşla daha önce konuştuğum için sadece laptop için önerilere açık olduğunu söyledi, bu arada ben senin dediğine karşı çıkmadım ama laptop hakkında bilgilerini paylaşırsan sanırım arkadaşa daha fazla yardımcı olursun teşekkürler.
Link | Reply | Quote
 God0s


Join Date: 7 June 2012
Posts:147
Edited 16 January 2013 - 12:27 pm by God0s
Ben kimsenin beynini okuyamıyorum onun için başka yerde konuşulan şeyden haberim yoktu. 1.
Ayrıca ben laptop oynamasın demedim monitör alsada yine laptopla oynucak 2.
Benim sana cevap yazmamın sebebi karşı çıkmadım diyosun ama benim yazdığım yazıya atıfda bulunup konu dışına çıkma diyosun bana konu dışını çıkdığım falan yok sadece tavsiyede bulundum 3.
gaza gelmiş gördüm seni az sakin ol :) bu da 4 kolay gelsin...
Link | Reply | Quote
 MaGNi


Join Date: 27 December 2010
Posts:185
Posted 16 January 2013 - 12:54 pm
Herneyse burda seninle atışmaya girmicem, çünkü dediklerimden bişe anlamamış gibi görünüyosun gl
Link | Reply | Quote
 William_Tell


Join Date: 19 June 2013
Posts:8
Posted 24 August 2013 - 7:21 pm
premium olursak hiç bir yama yüklemeden 1680x1050 çözünürlükte oynayabilirmiyiz. olmazsa ne yapmalıyız.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 10 out of 10 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now:
Most active threads in past week: