Oyuna Girememe Hatası

 fergana_vadisi


Join Date: 16 October 2011
Posts:3
Posted 5 December 2012 - 11:09 pm
"AOE all in one" indirdim ve kurdum.Hata testindede hersey tamam gibi gözüküyor diyor.Fakat oyuna baslar baslamaz masaüstüne dönüyorum.Yani hemen atıyor benı ve giremiyorum oyuna.Herhangi bir hata mesajı da vermiyor direkt masaüstünde buluyorum kendimi.Fikri olan,çözüm bulabilecek olanlar lütfen yardımcı olsunlar.Saygılarla
Link | Reply | Quote
 God0s


Join Date: 7 June 2012
Posts:147
Edited 6 December 2012 - 11:23 am by God0s
dostum o sorun oyunla ilgili değil senin ekran kartınla ilgili bir sorun başlat/çalıştır/dxdiag yaz ekran sekmesinde direct x özellikleri yazan bölümün altındaki 3 hızlandırmanın etkin olduğunu gör eğer etkinse oyun odaların game yazan bölüme gir ve render in 32 bit color u işaretleyip oyuna tekrar girmeyi dene olmazsa ekran kartının driver ının kurulumundan kaynaklanan bir sorunda olabilir driver ı tekrar kur tüm sorunun devam ederse non rate bi oyun kur ve widescreen de de aynı sorunun olup olmadığına bi bak eğer düzeliyorsa premium alıp widescreeen ile oynayabilirsin bu yazdıklarımdan birinin senin sorununu mutlaka çözeceğini düşünüyorum tüm bunları yapmana rağmen sorunun devam ederse pc ve ekran kartı özelliklerini buraya yaz bir de hata raporunun bir kopyasını buraya yapıştır tekrar bakarız ;)
Link | Reply | Quote
 DaD_mka_


Join Date: 8 June 2012
Posts:24
Posted 7 December 2012 - 2:05 am
Kel sonunda imana gelmiş. Helal kel. :D


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: