Oyundan Atma Hatası

 Schizophren84


Group: Standard Membership
Join Date: 21 November 2010
Posts:2
Posted 21 August 2012 - 11:51 pm

Arkadaşlar merhaba ;


Uzun zamandır oynamıyordum fakat bugün oyuna girmeye çalıştım ama hata verip duruyor.Daha öncelerinde takım seçme ekranı geldiğinde 1 2 3 vb. tuşlara basınca çıkan seslerden dolayı oyundan atıyordu.O ekrana gelince !mute yaptığımda sorun olmuyordu.Şimdi ise o ekranda hiç sorun almadım.Oyun başladığı sırada oyun hata verdi deyip oyundan atıyor.Bilgisayarı yeniden başlattım.Düzelmedi.Oyunu sildim buradaki 120 mblık paketi kurdum versiyon hatası verdi güncelledim versiyonu.Yine düzelmedi.Bu oyunu sorunsuz oynamam için ne yapmam lazım ? Bilgisayarım amd dual core 2.7 4 gb ram hd 4830 ekran kartı vb. Sistemde de sorun yok.Her oyun açılıyor oynadığım.Single modda da sorun olmuyor.Voobly kaldırdım yeniden kurdum.Oyun taraması yapıyor herhangi bir hata bulamıyor.Daha önce zor da olsa açılıyordu şimdi takım seçme ekranından öte gitmiyor.Ha 1 kere akşam gitti.Oyuna tam başladım bir arkadaş voobly den mesaj attı pat diye oyun kapandı puan da gitti.Puanı da geçtim sorunu nasıl çözeceğim ? Moderatör arkadaşlardan ve böyle sorun yaşayıp çözebilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Syg,
Link | Reply | Quote
 TheHacktor


Group: Standard Membership
Join Date: 7 August 2012
Posts:89
Posted 23 September 2012 - 6:12 pm
Aynı sorunu bende yaşamıştım ekran kartından kaynaklanan bi sorun driver ın kurulu olduğundan emin ol kurulu ise odada yukarda directx var ona tıkla yukarda ki 2 şeye tik koy düzelmesi lazım.
Link | Reply | Quote
 [OSMT]LonelyWarrior


Group: Standard Membership
Join Date: 24 September 2012
Posts:9
Posted 5 February 2013 - 11:41 am
bana özelden ulaşabilirsen 400 mblik full oyun linkini atabilirim (torrent).ordan kurduğunda bir sorun kalmaz ve crack yapmayı dene ekran çözünürlüğünden hata olmuş olabilir.dosya içindeki setup.regleri çalıştır.
Link | Reply | Quote
 halishan06


Group: Standard Membership
Join Date: 18 October 2014
Posts:1
Posted 18 October 2014 - 5:49 pm
yukardaki iki şeye tik koyunca düzeldi ancak ekran yarım oldu bu kez düzelmio :(
Link | Reply | Quote
 [HBF]Myzrael


Group: Standard Membership
Join Date: 5 September 2013
Posts:18
Edited 14 December 2014 - 11:04 am by [HBF]Myzrael
1 - Bilgisayarına güzel bir virüs taraması yap.
2 - Sonra Voobly ve AOC 'u bilgisyarından güzel bir şekilde temizle.
3 - Sonra ikisinide tekrar temiz bir şekilde yükle.

Oyunu indirebiliceğin linki özel mesaj olarak yolladım.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 5 out of 5 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

이번주 가장 활발한 글: