Age Of Empires Oyundan Atıyor

_melina

đã Post15 Tháng 6 2012 - 7:19 pm
arkadaslar bilgisayarım baya eskiydi. 20mbit net olmasına ragmen oyun oynarken kaplumbaga işareti çıkıyordu nikimin yanında. bende sistemi güçlendirdim.

i3 işlemci aldım 8mb ram taktım 1gb ati ekran kartı taktım. şimdi oyuna baglandıgımda oyuna girer girmez beni oyundan atıyor. lobiye dönüyorum. kafayı yicem. sırf bu oyun için pc güçlendirdim. eskiden laglı olarak da olsa oynadıgım oyunu hiç oynayamaz oldum. bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı?

Đường dẫn | Trả lời | Trích dẫn
 [Protists]Amoeboid

đã Post15 Tháng 6 2012 - 7:39 pm
dostum belki senin aoe de sorun vardır stryker arkadaşımızdan link isteyelirsin :)
 Kuvvy

đã Post18 Tháng 6 2012 - 12:26 am
Kasaya takviye yaptıktan sonra bu sorun meydana gelmeye başladıysa, sorunun donanımsal kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim sormak istediğim, işlemci, ekran kartı vs. aldın bunların anakart ile uyumlu olup olmadığından emin misin? parçaları kendin mi taktın yoksa satın aldığın yerde mi hallettiler?
 heyyocola

đã Post18 Tháng 6 2012 - 5:06 pm
kardeş fazla güçlendirmişsin, güç aşımına uğramış ondna atıyo
 Schizophren84

đã Post21 Tháng 8 2012 - 9:54 pm
Sanırım sorunumuz aynı.Takım seçme ekranı geçiyor oyun başlayacak hata verdi deyip oyun kapanıyor lobiye gidiyorsun.Başlık açtım ben de.Umarım çözüm bulunabilir..
 MaRLoN_

đã Post19 Tháng 1 2013 - 11:32 pm
Aynı sorun bende de var hala çözümü yok mu acaba?
 MaGNi

đã Post20 Tháng 1 2013 - 10:50 am
MaRLoN_ wrote:
Benim sorunum oyuna girememekle alakalı. Oyunu sorunsuz yükledim. Voobly i açtığımda version 1.0C hatası verdi, hallettim. Voobly oyunun kurulu olduğu dosyayı göremiyordu dedi seçtim onu da hallettim. Sonra 1 2 defa oyun oynadım ama şu an 4 5 denemede de tam oyuna girecekken hata veriyor. Verdiği hata klasik hata raporu gönder, gönderme seçeneği ile beraber. Voobly den taratma yapınca her şey normal gözüküyor eğer yine sorun olursa PC ye reset at yazdı attım. Ama yine değişen bir şey yok. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

- Oyunun patchlerinden kaynaklanıyor olabilir.
- Oyun dosyalarında eksik dosya veya silinmiş dosya olabilir.
- Virüsden dolayı kaynaklanabilir.

Oyunu sil ve patchleriyle birlikte yeniden kur. Büyük ihtimal patchlerinde sorun var.

[1]
Hiển thị 1 - 7 ngoài 7 Bài viết
Nhảy Forum
1 User(s) làđọc chủ đề này 30 phút vừa qua
0Thành viên1 Khách

Most active threads in past week: