Community Forums > Non-English Forums > Turkish Community > Şikayet/Öneriler/Çözümler > Port açmak (nat hatası, fast proxy hatasına çözüm)

Port açmak (nat hatası, fast proxy hatasına çözüm)

 special1


Group: Standard Membership
Join Date: 22 September 2009
Posts:703
Posted 3 August 2011 - 8:09 pm
evet beyler ilk olarak başlat>çalıştır a giriyoruz. oraya cmd yazıyoruz

sonra siyah bir sayfa açılacak önümüze aşagıda verdigim resimdeki gibi .
[You must login to view link]


Oraya ipconfig yazıyoruz uzun uzun bişeyler sıralancak ekranda oradan sizin IPv4 adresinizi öğrenecez. örnek alttaki resim gibi .
[You must login to view link]

sonra modemimize bağlanıyoruz. modemin port açma bölümünü bulmanız lazım ve Nat özelliğini açmamız lazım (genelde nat açık açma yerini bulamadıysanızda sorun yok büyük ihtimal açıktır:D.) Şimdi resimde yaptıgım gibi portları açalım ve tamam, save , ok herneyse ona basıp cıkalım . Modemi resetlemeye gerek yoktur. örnek alltaki resim gibi.
[You must login to view link]

eğer hala nat sorunu almaya devam ederseniz modeminizin firewall ayarlarını kapatmanızı öneririm. üstüne birde modemi açıp kapatın. o da olmuyorsa benimle irtibata geçin o da olmassa modemi çöpe atın :D
Link | Reply | Quote
 [CBK]Kuvvy


Group: Standard Membership
Join Date: 24 July 2007
Posts:3041
Posted 29 October 2011 - 11:21 am
~Guncel~
Link | Reply | Quote
 TallBeasT


Group: Standard Membership
Join Date: 28 December 2011
Posts:2
Posted 9 January 2012 - 3:33 pm
arasıra fp sorunuyla karşılaşıyorum. bunu yaparsam sorunum cözülecek mi?
Link | Reply | Quote
 special1


Group: Standard Membership
Join Date: 22 September 2009
Posts:703
Posted 9 January 2012 - 10:06 pm
kesinlikle cozulecek
Link | Reply | Quote
 TheHacktor


Group: Standard Membership
Join Date: 7 August 2012
Posts:89
Posted 6 September 2012 - 12:32 pm
Bende Turkcell Vınn modem var bunda nasıl açacam portu modem sayfası falan yok ?
Link | Reply | Quote
 [CBK]Kuvvy


Group: Standard Membership
Join Date: 24 July 2007
Posts:3041
Posted 2 October 2012 - 2:41 pm
VINN'da port açılmaz.
Link | Reply | Quote
 TheHacktor


Group: Standard Membership
Join Date: 7 August 2012
Posts:89
Posted 3 October 2012 - 7:15 pm
saol fibere geçtim bende zaten geçen 1 aylık zaman diliminde rofl
Link | Reply | Quote
 tirabizonli


Group: Standard Membership
Join Date: 12 October 2012
Posts:3
Edited 28 October 2012 - 11:01 am by tirabizonli
her zaman değil ama 3- 4 oyunda bir bu hatayla karşılaşıyorum. oyundan atıyor beni ve oyunu kaybediyorum. yine de bunu mu yapmam lazım. ha bu arada işin en kötü tarafını söylemedim. modemin şifresini bilmiyorum.
Link | Reply | Quote
 God0s


Group: Standard Membership
Join Date: 7 June 2012
Posts:147
Posted 31 October 2012 - 9:00 am
modemin şifresini deiştirmediysen admin admin gibi bişeydir
Link | Reply | Quote
 rapcel82


Group: Standard Membership
Join Date: 8 November 2012
Posts:1
Posted 10 November 2012 - 2:44 pm
Bilmiyorsanda modemin arkasında reset tuşu vardır ona bas ince bi cubukla (kürdan) olabilir sonra ttnetteysen müşteri hizmetlerini ara modemin markasını söle ilk halindeki şifreyi sölüyolar ordanda bulabilirisin :)
Link | Reply | Quote
 [OSMT]LonelyWarrior


Group: Standard Membership
Join Date: 24 September 2012
Posts:9
Posted 9 December 2012 - 1:14 pm
yaptım olmadı
Link | Reply | Quote
 imam_rabbani


Group: Standard Membership
Join Date: 6 November 2014
Posts:1
Posted 25 September 2015 - 2:56 am
modem arayüzünden dmz yi aktifleştirin , hiç portlarla uğtraşmayın :)



Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 12 out of 12 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Dân số hiện tại:
Chủ đề tích cực nhất tuần qua: