Community Forums > Voobly General > General Discussion / Off Topic > Port açmak (nat hatası, fast proxy hatasına çözüm)
[1]
Mostrando 1 - 11 de 11 mensajes
1 Usuario(s) están leyendo este tema (en los últimos 30 minutos)
0 miembros, 1 invitados
0 miembros, 1 invitados
Что интересно прямо сейчас








TDII (36 пользователи)

TIW 2020 Map votes (29 пользователи)

AoKTS updates (27 пользователи)

New CBA Hero now supports HD / D... (25 пользователи)

Photos of Voobly Players (18 пользователи)

Public Beta - New Voobly Client ... (12 пользователи)

4v4 Smosh Tournament? (11 пользователи)
Самые активные темы за последнюю неделю:

sonra siyah bir sayfa açılacak önümüze aşagıda verdigim resimdeki gibi .
[You must login to view link]
Oraya ipconfig yazıyoruz uzun uzun bişeyler sıralancak ekranda oradan sizin IPv4 adresinizi öğrenecez. örnek alttaki resim gibi .
[You must login to view link]
sonra modemimize bağlanıyoruz. modemin port açma bölümünü bulmanız lazım ve Nat özelliğini açmamız lazım (genelde nat açık açma yerini bulamadıysanızda sorun yok büyük ihtimal açıktır:D.) Şimdi resimde yaptıgım gibi portları açalım ve tamam, save , ok herneyse ona basıp cıkalım . Modemi resetlemeye gerek yoktur. örnek alltaki resim gibi.
[You must login to view link]
eğer hala nat sorunu almaya devam ederseniz modeminizin firewall ayarlarını kapatmanızı öneririm. üstüne birde modemi açıp kapatın. o da olmuyorsa benimle irtibata geçin o da olmassa modemi çöpe atın
Bağlantı şeklini anladım. Anladığım kadarıyla interneti binadaki herkes ortak şekilde kullanıyor. Modemin sayfasına girmeyi denedin mi hiç? Şifre soruyor mu? Bu şifre senin bağlandığın ağın şifresiyle aynı olmayabilir bunu interneti oraya kim aldıysa ona sorarak öğrenebilirsin. Şayet modemin sayfasına girmeyi başarabilirsen portları açabiliriz ve FP sorununu çözebiliriz.