wrong game selected

 ['IND]hs112


Join Date: 26 January 2021
Posts:23
Posted 27 January 2021 - 7:30 am
i have both age of empires 2 hd and age of empires 2 age of kings
voobly selects path of age of kings while i want to run aoe 2 hd
i want to change the directory but it always redirect to age of kings
how to select aoe2 hd ?
Link | Reply | Quote
 simolkaw


Join Date: 1 July 2011
Posts:198
Posted 8 February 2021 - 5:32 pm
[You must login to view link]
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Voobly Team

Join Date: 3 October 2007
Posts:13197
Posted 8 February 2021 - 7:36 pm
This link is outdated. Please use [You must login to view link] instead.
i have both age of empires 2 hd and age of empires 2 age of kings
voobly selects path of age of kings while i want to run aoe 2 hd
i want to change the directory but it always redirect to age of kings
how to select aoe2 hd ?
You cannot have both installed. Please go for either AOC or AoE II HD.
[You must login to view link]
[You must login to view link]



Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now:
Most active threads in past week: