AoC perfomance Issue

 1234567892020


Join Date: 29 March 2019
Posts:5
Posted 30 March 2020 - 3:16 pm
i have this problem. AoC allways started using a process rundll32, and sometimes i needed to launch the game two times to start it inmediately the game runs fast. but when the game runed and the process rundll32 was also running, i could finish that process that used 50% of cpu and my game kept runned all ok all fast.
but now the game doesnt starts that process rundll32 and now the game is giving lag very hard, now the game uses that 50% of cpu that was used by the process rundll32 before, but now the game is breaking up too many even only starting it in a standart match. i played it normally in 1920x1200 in huge wars and i didnt had any problem.
i have tryed installing new windows and updating drivers but nothing works. i only formated and put aoc without any install of anything and it worked perfectly before.
Attachments:
1.png (file size: 727.23 KB)

Link | Reply | Quote
 +Troy


Join Date: 4 November 2017
Posts:1263
Posted 30 March 2020 - 5:10 pm
Hello, duplicate thread here: https://www.voobly.com/forum/thread/319627

Let's go ahead and continue through your other thread thanks! ;flowers


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 2 out of 2 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Что интересно прямо сейчас
Photos of Voobly Players (16 пользователи)
Word Association (16 пользователи)
[ONU]N1NHO_'s Profile (9 пользователи)
2v2 Lustful Encounters Tournament (8 пользователи)
WololoKingdoms for Age of Empire... (8 пользователи)
Top 5 players of all time (R6) (6 пользователи)
Official RTS League Mapset for A... (3 пользователи)
Самые активные темы за последнюю неделю: