Everything Looks fine but can't play

 [TERCIOS]LORDGALCE


Join Date: 21 September 2011
Posts:1
Posted 21 March 2020 - 7:57 am
Non-DirectPlay game path is 'c:\program files (x86)\steam\SteamApps\common\Age2HD'
Verifying 'ebueulax.dll' exists...
Verifying 'age2_x1\age2_x1.exe' exists...
Verifying 'language_x1_p1.dll' exists...
Verifying 'Sound\music.m3u' exists...
Verifying 'data\graphics.drs' exists...
Verifying 'c:\program files (x86)\steam\SteamApps\common\Age2HD\age2_x1\age2_x1.exe' exists...
Success!
Voobly path is 'c:\program files (x86)\voobly'
Game version is '1.0C-VLY'
Verifying 'c:\program files (x86)\steam\SteamApps\common\Age2HD\language_x1_p1.dll' exists...
Success!
Checking DirectPlay libraries...
Looking for dpwsockx.dll...
Looking for dplayx.dll...
'c:\windows\system32\dplayx.dll' size: 215552 bytes
DirectPlay Init Success!
Scanning installed DirectPlay games...
Age of Empires II - The Conquerors Expansion [found]
Game was found in DirectPlay registry!
DirectPlay play thinks the game is installed at 'c:\program files (x86)\steam\SteamApps\common\Age2HD'
DirectPlay command line is 'Lobby'
DirectPlay play thinks the game exe is at 'c:\program files (x86)\steam\SteamApps\common\Age2HD\AGE2_X1\age2_x1.exe'
Verifying file exists... Success!
Scanning 'c:\program files (x86)\voobly\gamedata\AOC\age2_x1.exe'
Success!

Everything looks fine. DirectPlay is configured and the game was found on your harddrive. If you still have problems try rejoining the lobby or restarting your computer.
Link | Reply | Quote
 +raffaele_


Join Date: 25 February 2019
Posts:286
Posted 22 March 2020 - 8:53 am
Hi mate,

With "but can't play", what is happening exactly?


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 2 out of 2 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: