Disconnecting

 TDoonge


Join Date: 10 May 2017
Posts:5
Posted 19 July 2019 - 11:52 am
I have a big problem lately where I disconnect entirely from a game and drop for no reason.
It started happening in the last 2 weeks and for the record I never had this problem before. My internet is fine and stable but Voobly has been acting weird. Is there something that could solve this?
On the other hand whenever I join the first room of the day, it tries connecting me via fast proxy for some reason. It doesn't happen after the first room I join.
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 25 February 2019
Posts:689
Edited 20 July 2019 - 10:31 am by +[email protected]
Hi mate, can be few things that makes you drop, first thing i would like you to upload your network diagnostic and game diagnostic as well, then i have a question, how are you connected to internet?
Link | Reply | Quote
 TDoonge


Join Date: 10 May 2017
Posts:5
Posted 24 July 2019 - 10:52 am
Hi I am sorry for the late reply. On my PC I am connected with a cable to the internet.
Here is my network diagnostics

Starting networking diagnostics...

Your local network port (UDP) is 16000. All game traffic is routed through this port. This can be changed in "Settings" -> "NAT Traversal".

Attempting to connect to 3 test servers. This will take around a minute to complete...

Received data from 'server 1' through port 16000 (this is your WAN or router port)
Received data from 'server 2' through port 16000 (this is your WAN or router port)
Received data from 'server 3' through port 16000 (this is your WAN or router port)
14 seconds left.
9 seconds left.
4 seconds left.

Test Result: All Pass
Network Health: All tests passed
Recommended Action: None
Details: All tests passed.

For help understanding this report or for more information go to http://www.voobly.com/pages/view/177#Network_Diagnostic_Tool.


And my Game diagnostics

Non-DirectPlay game path is 'd:\age of empires ii'
Verifying 'd:\age of empires ii\language_x1.dll' exists...
Success!
Verifying 'd:\age of empires ii\age2_x1\age2_x1.exe' exists...
Success!
Voobly path is 'c:\program files (x86)\voobly'
Game version is '1.0C-VLY'
Verifying 'd:\age of empires ii\language_x1_p1.dll' exists...
Success!
Checking DirectPlay libraries...
Looking for dpwsockx.dll...
Looking for dplayx.dll...
'c:\windows\system32\dplayx.dll' size: 218112 bytes
DirectPlay Init Success!
Scanning installed DirectPlay games...
Age of Empires II - The Conquerors Expansion [found]
Game was found in DirectPlay registry!
DirectPlay play thinks the game is installed at 'd:\age of empires ii'
DirectPlay command line is 'Lobby'
DirectPlay play thinks the game exe is at 'd:\age of empires ii\AGE2_X1\age2_x1.exe'
Verifying file exists... Success!
DirectPlay play thinks the language dll is at 'd:\age of empires ii\language_x1.dll'
Verifying file exists... Success!
Scanning 'c:\program files (x86)\voobly\gamedata\AOC\age2_x1.exe'
Success!

Everything looks fine. DirectPlay is configured and the game was found on your harddrive. If you still have problems try rejoining the lobby or restarting your computer.
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 25 February 2019
Posts:689
Edited 30 November 2019 - 10:05 am by +[email protected]
No problem :)

I have a question for you, from where you downloaded the game?

[Thread Closed]


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

이번주 가장 활발한 글: