Game not always starting

 [_doom_]Toom03


Join Date: 2 July 2015
Posts:2
Edited 12 July 2019 - 3:38 pm by [_doom_]Toom03
Hello folks,

since like 2 weeks sometimes my game doesnt start always when i click game start in a lobby or the host starts the game. Most of the time it happens one time then i click on resume to lobby and restart the game it works.

I hope somebody can help me with my problem, i haven reinstalled anything yet, since i can fix it for one season pretty easy but wanted to know if someone knows a permanent fix for it :)

Edit: I only play WK atm
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 25 February 2019
Posts:709
Posted 20 July 2019 - 10:13 am
Hi mate, can you please upload your game diagnostic?
Link | Reply | Quote
 karnomelk


Join Date: 6 April 2013
Posts:1
Posted 10 August 2019 - 1:16 pm
hello! got the exact same thing here, So wondering if you found a solution! where can i download the game diagnostic?
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 25 February 2019
Posts:709
Edited 30 November 2019 - 10:02 am by +[email protected]
Hi karnomelk, next time please create a new thread so all will be more clear :P

Btw answering to your question, you can find joining in any lobby, click on the top left side of your screen options, then a small window will be opened, if you check a little bit in the bottom of the window you can see 2 different diagnostic, one for the game, other for the network.

[Thread Closed]


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now:
Most active threads in past week: