Uploading mod help

 GutsBerserk


Join Date: 14 May 2017
Posts:2
Posted 17 July 2017 - 5:19 pm
Hey guys I'm new to making mods and I just made my first mod with 1 new civ and no house for all civs like huns but with AI support and when I upload it want to download it says
Error installing package (Error: Clean Directory Failed) or sometimes unzip failed
I don't know what am I doing wrong here I add some screenshots what files I am zipping til I trying to download the mod
Thanks for your help
Attachments:
1.png (file size: 56.71 KB)
3.png (file size: 55.65 KB)
6.png (file size: 92.5 KB)
8.png (file size: 56.99 KB)
9.png (file size: 200.27 KB)

Link | Reply | Quote
 ['RB']nhoobish


Join Date: 8 August 2010
Posts:3281
Edited 22 July 2017 - 12:15 pm by ['RB']nhoobish
Why do you have unnecessary files and folders in the mod? Why do you put your base mod into the already to be final path? Did you have any files in the final directory open at the time? Unzip error only appears when your archived file format is anything else than .zip.
Link | Reply | Quote
 Gallas


Join Date: 25 May 2011
Posts:2751
Posted 22 July 2017 - 10:47 pm
Also can happen if you still running a file from your mod directory while you try to download the update, but this time the problem was different.
Something was not ok with the title (perhaps with the "Ai" in it), but I fixed it.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
Forum Jump:
3 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 3 guests

Most active threads in past week: