AOC 2 HD problem

 Rumeone


Join Date: 11 October 2016
Posts:2
Posted 12 October 2016 - 12:52 am
Help please!

When I install the compatibility patch the game doesn't work correctly. I am missing civilizations and the civ I pick isn't the one I get in the game.
Link | Reply | Quote
 BuzZ_Drushy


Join Date: 6 November 2014
Posts:304
Posted 12 October 2016 - 4:17 pm
Do you launch the game through Voobly?
(Join: New Player Lobby)

Play a game or two and see if you come across the same problem again. If the issue persists, please follow:
[You must login to view link]

Quote:
I am missing civilizations
Are you trying to play African Kingdoms/The Forgotten?

Link | Reply | Quote
 Rumeone


Join Date: 11 October 2016
Posts:2
Posted 13 October 2016 - 3:42 am
Thanks vDrushy for help.
Link | Reply | Quote
 BuzZ_Drushy


Join Date: 6 November 2014
Posts:304
Posted 13 October 2016 - 1:14 pm
My pleasure!
If you have any further questions or problems,
feel free to join the Technical Support lounge for live help or make a new thread in the Technical Support forum!

[ Thread Closed ]




Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: