Play LUDIKRIS map, AOE II on Voobly

 warenhuis


Join Date: 17 August 2016
Posts:4
Edited 19 August 2016 - 12:42 pm by warenhuis
Ever since its introduction, my preference goes to the ludakris mapsize.
I have the HD version + forgotten empires expansion, but I still can't access the ludikris mapsize.
Does anyone have an idea how to get the ludikris mapsize working in Voobly?

Thanks in advance!

Edit: 'ludakris' should be 'ludikris'
Link | Reply | Quote
 kitt


Join Date: 13 January 2008
Posts:17680
Posted 18 August 2016 - 2:05 am
hi
have no idea what that is.
Link | Reply | Quote
 warenhuis


Join Date: 17 August 2016
Posts:4
Edited 19 August 2016 - 12:43 pm by warenhuis
You must login into Voobly to view image

This is the Age of Empires HD version on Steam online ^
You must login into Voobly to view image

This is the Age of Empires HD version on Voobly. ^
Notice how the mapsize LudiKRIS is missing.
Link | Reply | Quote
 IceFrog


Join Date: 6 December 2013
Posts:329
Edited 19 August 2016 - 12:46 pm by IceFrog
you can't, u play on voobly using orginal game data not the HD game data.
Anything from HD game and not included in orginal game can't be accessed using the patch. such as this map size and 3d water.
Link | Reply | Quote
 warenhuis


Join Date: 17 August 2016
Posts:4
Posted 19 August 2016 - 1:06 pm
Oh, that's a bummer. I hope it will be available someday, as I pretty much only play on LudiKRIS.
Link | Reply | Quote
 kitt


Join Date: 13 January 2008
Posts:17680
Posted 25 August 2016 - 5:50 pm
hi
its unlikely.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 6 out of 6 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests