Oyuna ikinci girişte hata.

 zapatistA


Posted 18 July 2013 - 9:22 pm
Merhaba, yeni eklenen voobly client update yaptıktan sonra bir türlü şu sorunu çözemedim. Voobly giriyorum ilk oyuna başlıyoruz sıkıntı yok sonra loobye devam ediyoruz. İkincikez oyuna gireceğimde ekteki hatayı alıyorum. Sonra yeniden kapatıp açtığımda sorun gidiyor yeniden kapatıp açmadan hata gitmiyor ve her defasında ikincikez kez oyuna bağlandığımda hep aynı hatayı almaktayım (Resim 1 ve 2) . Update'ler geldikten sonra bu sorun oldu önceden böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Oyunu silip yeniden kurdum, voobly silip yeniden kurdum, hatta bu evrelerde antivirüs programında devre dışı bıraktım oyun moduna aldım yine fayda etmedi. Her defasında ilk oyuna girerken sıkıntı çekmeyip ikincikez oyuna gireceğimde hata veriyor. İkincikez oyuna girmem için voobly kapatıp açmam gerekli ve kimse beni beklemeyip oyundan atıyor. Bir nevi voobly'de ikincikez oyunu oynamam için voobly açıp kapatmam gerekli ve masalarda çoktan dolmuş oluyor. İkincikez ki oyuna Voobly kapatıp açmadan denediğim zaman Resim 3 deki hatayı almaktayım. Yardımlarınızı ivedi bir şekilde bekliyorum. Saygılar.
Attachments:
1.JPG (file size: 103.64 KB)
2.JPG (file size: 194.02 KB)
3.JPG (file size: 97.91 KB)

Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Posted 18 July 2013 - 10:12 pm
Muhtemelen oyuna extra birşey yüklemişsin ve bundan dolayı anti cheat uyarı veriyo. Genellikle bu version hataları veya farklı yamalardan kaynaklanır. Oyunu daha güvenilir bir yerden indirir veya yüklersen sorun ortadan kalkar ama yükledikten sonra extra birşey kurmamaya devam etmen lazım :) Bunları yaptığın halde sorun devam ederse başka önerilerde gelebilir ;)
Link | Reply | Quote
 zapatistA


Posted 18 July 2013 - 10:52 pm
Oyuna extra birşey yüklemedim. Voobly kendi sitesindeki client yüklüyorum ve o kendisi update ve güncelleme yapıyor. extra sadece AOE kurduktan sonra Age2XPatch kuruyorum. Onun dışında bir şey yok. Taki bu güncellemeler ne zaman geldi hatta şu güncelleme ( voobly-v2.1.62.11-update-small ) ozamandır hata almaktayım. Yapmamı denememi istediğiniz bir şey varsa yapayım. DAEMON TOOL Lite kullanıyorum bu şekilde oynuyorum. Oyunu baska yerden indirip kurmamı istiyorsanız link verirseniz sevinirim. Ama oyunla alakalı bir problem olduğunu zannetmiyorum olsa idi ikincikez oynayacağım zaman değil ilkinde kabul etmezdi... Zor bir konu.. İnşallah yardımcı olacak birilerini bulurum.
Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Posted 19 July 2013 - 12:57 pm
Aldığın hatalar kesinlikte oyun dosyalarından kaynaklanıyor, daha öncede böyle hatalarla karşılaştım. Vooblyde veya Voobly nin otomatik yüklediği patchlerde bi sıkıntı yok, olsaydı sadece sende değil herkezde aynı sorun oluşurdu. Age2XPatch yüklüyorum demişsin, o patchin ne işe yaradığı hakkında bi fikrim yok, yani demek istediğim sadece oyunu yüklüceksin '' Patch '' felan yüklemiceksin. Oyuna Vooblynin tanımadığı farklı bir patch yüklediğin zaman, Vooblynin AntiVirüs sistemi otomatik olarak onu virüs olarak algılıyor ve doğal olarak bu uyarıyı alıyorsun.
Link | Reply | Quote
 Kuvvy


Posted 12 August 2013 - 10:14 am
Forumda dolaşan oyun setup'ını bul ve sadece onu yükle ardından voobly'yi. başka hiçbirşey kurmana gerek yok. güvenlik duvarın açıksa onu age of için kapalı hale getir.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 5 out of 5 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now: