Community Forums > Non-English Forums > Turkish Community > Teknik Destek (Turkish) > Age of empires the conquerors çalışmayı durdurdu hatası

Age of empires the conquerors çalışmayı durdurdu hatası

 mthb1b


Join Date: 12 March 2013
Posts:2
Posted 23 March 2013 - 1:04 am
Arkadaşlar oyunu biraz oynarken masaüstüne atıyor ve çalışmayı durdurdu hatası alıyorum,eskiden böyle bir sorun yoktu yeni olmaya başladı bu sorunu nasıl çözeceğim yardımlarınızı bekliyorum,
Link | Reply | Quote
 William_Tell


Join Date: 19 June 2013
Posts:8
Posted 24 August 2013 - 4:11 pm
aynı şey bendede oluyor bazen çöüzümü varmıdır ?
Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Join Date: 26 November 2012
Posts:2397
Posted 2 September 2013 - 8:34 pm
Çalışmayı durdurdu hatası genellikle Ekran Kartı ve Driver dan kaynaklanıyor. Büyük ihtimal driver'ın eski sürümdür, bi güncellemeyi dene bakalım.
Link | Reply | Quote
 Mezarci_


Join Date: 4 June 2013
Posts:129
Posted 29 October 2013 - 2:31 am
voobly ve oyunu tekrar kur düzelir.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests