Port Açmak...

 Gaddar_Murti


Group: Standard Membership
Join Date: 16 May 2011
Posts:2
Edited 6 June 2014 - 6:29 pm by FoxValentine_
Önceleri sürekli fp sorunu yaşıyordum. Artık bırakma durumuna gelmiştimki ayarları değiştirmeye karar verdim. Oyun ayarlarından Nat traversalı 5000 den değiştirip 3400 e ayarladım. Alt taraftaki upnp yi enable ettim. Modem içindeki port ayarlarını da aşşağıdaki gibi değiştirdim. Artık kimse ile fp olmuyorum. Ayrıca windows güvenlik duvarını kapatıp antivirüsü iptal ediyorum.

Uygulama_____Hedef IP Adresi_____Protokol Tipi________WAN Portları___Hedef LAN Portları
AOEII-1______109.228.230.76______tcp__________________2300-2400______2300-2400
AOEII-2______109.228.230.76______tcp__________________47624__________47624
AOEII-3______109.228.230.76______udp__________________2300-2400______2300-2400
AOEII-4______109.228.230.76______tcp&udp______________5000___________5000
AOEII-5______109.228.230.76______udp__________________47624-47624____47624



fp sorunu yaşaya arkadaşların bir de bunu denemelerini öneririm.
Link | Reply | Quote
 [CBK]Kuvvy


Group: Standard Membership
Join Date: 24 July 2007
Posts:3041
Edited 20 June 2011 - 11:42 am by [CBK]Kuvvy
Teknik Destek bölümüne taşındı.

edit: Pinned.
Link | Reply | Quote
 21HolyTurks


Group: Standard Membership
Join Date: 19 May 2011
Posts:14
Posted 13 July 2012 - 2:31 pm
düzeldiği kesin mi
Link | Reply | Quote
 tirabizonli


Group: Standard Membership
Join Date: 12 October 2012
Posts:3
Posted 4 November 2012 - 4:33 am
şu an inanın ağlama noktasındayım.10 oyunun 9'u hatta daha fazlası başlayıp bitiyor
Link | Reply | Quote
 peculiar4040


Group: Standard Membership
Join Date: 22 June 2012
Posts:2
Posted 10 March 2013 - 4:39 pm
arkadaşlar ben bu söylediklerinizi yaptım internetin yavaştır diyorlar hayır değil net gayet hızlı en azından bu oyun için..ama hala fp görünüyorum sinirimi bozdu artık oyunu bırakmayı düşünüyorum
Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Group: Standard Membership
Join Date: 26 November 2012
Posts:2397
Posted 10 March 2013 - 5:54 pm
arkadaşlar ben bu söylediklerinizi yaptım internetin yavaştır diyorlar hayır değil net gayet hızlı en azından bu oyun için..ama hala fp görünüyorum sinirimi bozdu artık oyunu bırakmayı düşünüyorum

Kısaca anlatmaya çalışıyım. Yapman gereken bilgisayarın ip adresini, modemden dns yi açarak dns ye kaydetmen. Bilgisayarın IPsini nasıl öğrenirsin - > Başlat Menusu - Calıstıra tıkla - cmd yaz - çıkan ekrana ipconfig yaz ve orda çıkan ipv4 olan ip sana lazım olan. Sonra modeme gir dmz yi bul, etkin değilse etkinleştir ve bu ip yi dmz ye kaydet. Bunu yaptığın taktirde sorun çözülecektir, çözüldüğü halde daha sonra tekrar aynı sorunla karşılarşırsan, bu demektirki bilgisayarının ip si değişmiş ve bilgisayarın ip sini tekrar dmz ye kaydetmen gerekir. Hf ;)
Link | Reply | Quote
 peculiar4040


Group: Standard Membership
Join Date: 22 June 2012
Posts:2
Posted 11 March 2013 - 6:06 pm
Kısaca anlatmaya çalışıyım. Yapman gereken bilgisayarın ip adresini, modemden dns yi açarak dns ye kaydetmen. Bilgisayarın IPsini nasıl öğrenirsin - > Başlat Menusu - Calıstıra tıkla - cmd yaz - çıkan ekrana ipconfig yaz ve orda çıkan ipv4 olan ip sana lazım olan. Sonra modeme gir dmz yi bul, etkin değilse etkinleştir ve bu ip yi dmz ye kaydet. Bunu yaptığın taktirde sorun çözülecektir, çözüldüğü halde daha sonra tekrar aynı sorunla karşılarşırsan, bu demektirki bilgisayarının ip si değişmiş ve bilgisayarın ip sini tekrar dmz ye kaydetmen gerekir. Hf ;)
galiba düzeldi çook teşekkür ederim.. :)
Link | Reply | Quote
 KurSad69


Group: Standard Membership
Join Date: 2 December 2012
Posts:178
Posted 3 May 2013 - 11:41 am
Beyler tp link modemi olanlar vardır
Onlar için yazıorm çünkü çok sıkıntılı
Protokol tcp ve udp için 5000 + 2300-2400 + 47624 hepsini açın
Ayrıca sürekli ip değişiyor kendiliğinden haliyle fp sorunu başladıysa tekrardan kontrol edin gerekirse yeniden yapın
Link | Reply | Quote
 hasan42080


Group: Standard Membership
Join Date: 18 November 2015
Posts:3
Posted 20 November 2015 - 9:08 pm
arkadaşlar bana age of mtlogy hamachısız oynamayı ogretebılecek pc kurdu varmı age of un butun portlarını acıp host a gırdım kurdum oyunu fakat dıyer arkadasım benım kurdugum oyna benım modem ıp ını yazdı ama gıremedı butun guwenlık duvarını kapatmama ragmen oynayamadık bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım



Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 9 out of 9 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

过去一周最活跃的帖子: