Rundll32.exe issue

 testto


Join Date: 4 March 2018
Posts:1
Posted 18 June 2019 - 9:44 am
Hey,

I'm having a problem once I launch voobly which is increasing CPU rate on my computer, it's rundll.exe. Also I have noticed something that in first attempt of joining a game doesn't work, once I resume lobby and try again it works. Heard same issue of friends.

May I have some informations about this?

Thanks in advance.
Link | Reply | Quote
 UltraKhan


Join Date: 25 January 2019
Posts:3
Posted 19 June 2019 - 12:48 am
I have also same issue it started recently run32dll.exe high cpu usage !!! also have to join two times in a game ! pls fix this
Link | Reply | Quote
 [JesuS]Forloveofgod


Join Date: 9 August 2011
Posts:1140
Posted 19 June 2019 - 11:16 pm
Same problem with me. Everything went slow motion after a while and big lag.
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 25 February 2019
Posts:702
Posted 22 June 2019 - 12:38 pm
Hi mate, can you please upload your game diagnostic screenshot?
Link | Reply | Quote
 Suco27


Join Date: 26 June 2015
Posts:39
Edited 22 June 2019 - 3:11 pm by Suco27
Exactly same problem here too ;grr

Link | Reply | Quote
 [JesuS]Forloveofgod


Join Date: 9 August 2011
Posts:1140
Edited 22 June 2019 - 2:44 pm by [JesuS]Forloveofgod
Screenshot.
Attachments:
Screenshot_1.jpg (file size: 118.71 KB)

Link | Reply | Quote
 Fortrek


Join Date: 24 December 2018
Posts:2
Posted 22 June 2019 - 6:55 pm
Same problem here too
Link | Reply | Quote
 Zaid


Join Date: 25 April 2019
Posts:620
Posted 22 June 2019 - 7:15 pm
Same here :(
Link | Reply | Quote
 [DisAV]CodyYao


Join Date: 5 May 2019
Posts:1
Posted 22 June 2019 - 7:45 pm
Before 16 June,I can launch AOE2 normally.But since 16 June this problem occurred.
Link | Reply | Quote
 aerlfredith


Join Date: 6 April 2018
Posts:1
Posted 22 June 2019 - 8:25 pm
same
Link | Reply | Quote
 Ardeuzz


Join Date: 30 April 2018
Posts:2
Posted 22 June 2019 - 9:31 pm
I have the same problem. The only solution I found to make the game work for me better was deactivating the reproduction color in 32-bit (now without the color in 32 bit the the background of the Spectator overlay is blue and the colors of the overlay are distorted)

Game>DirectX>Reproduction color in 32 bit

PD: 2 days before having this problem with rundll32.exe, the first game of the day did not start the first time and had to return to the room and click to join
Link | Reply | Quote
 _Osprey_


Join Date: 6 December 2016
Posts:2
Posted 22 June 2019 - 11:39 pm
Same problem here ,i formated my pc and reinstalled everything ,still not fixed ,need help please
Link | Reply | Quote
 [HuDr]PaLi_RaKi


Join Date: 9 March 2010
Posts:19
Posted 22 June 2019 - 11:58 pm
same problem here, cpu hog, making gameplay choppy; and doesnt launch properly
Link | Reply | Quote
 [ChaArg]_Grego


Join Date: 14 May 2015
Posts:3
Posted 23 June 2019 - 4:09 am
idem here, same problem
Link | Reply | Quote
 [Eycofcu]crubman


Join Date: 6 April 2019
Posts:1
Posted 23 June 2019 - 1:30 pm
same problem here. I am about to leave voobly community. Everyday new problem and no solution. :S


Link | Reply | Quote
[1]234
Displaying 1 - 15 out of 51 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

현재 가장 인기있는 포스트들:
이번주 가장 활발한 글: