Some of my recordings don't work

 Firenation23


Join Date: 6 June 2017
Posts:4
Edited 26 December 2017 - 9:46 pm by Firenation23
Hi, so my recordings that look like this [You must login to view link] (all colors are blue) [You must login to view link] or this (all colors blue except one which is orange) don't work. This is what happens when I try to start it from voobly [You must login to view link] also the single player campaign music starts, and this is what happens when I try to open it from the saved and recorded games sections of the single player [You must login to view link] The ones that look like this [You must login to view link] (all players have colors) work. I also tried changing the patch to every single available one but it didn't work. I used to be able to play these never ran into this problem before. Sometimes the game used to end at a pause but I fixed that by applying allied vision mod.
Link | Reply | Quote
 Firenation23


Join Date: 6 June 2017
Posts:4
Posted 26 December 2017 - 9:50 pm
I used 1.4 RC patch and it worked before so it should now too
Link | Reply | Quote
 Firenation23


Join Date: 6 June 2017
Posts:4
Posted 26 December 2017 - 10:14 pm
Ok that works with the all blue colors sorry but not these ones [You must login to view link]
Link | Reply | Quote
 Firenation23


Join Date: 6 June 2017
Posts:4
Posted 27 December 2017 - 1:07 pm
Alright thanks


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: