Community Forums > Technical Support > Game related problems / Problemas del juego > Cant see ingame lobby or ingame chat box text properly

Cant see ingame lobby or ingame chat box text properly

 coolcrazy


Join Date: 23 August 2010
Posts:3
Posted 30 October 2016 - 4:35 pm
Hello,

First of all thanks to ADM_ for trying to help me with this issue.

What happens is: when iam ingame lobby or just ingame either launching through voobly or single player whenever i open the chat box with "Enter" key i cant see the text that i type unless i keep typing and the text blinks. If i press enter it still sends the message i typed eventho i see all dark.

For example: if i spam zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i only see the icon | at the end of the last z, while i dont see the z's at all. If i press enter it does send the zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Other thing i notice is that the | symbol flashes at a weird fast rate.

Thanks in advance.
Attachments:
VOOBLY SS.png (file size: 244.4 KB)

Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 12 October 2014
Posts:1317
Posted 30 October 2016 - 4:57 pm
Hi coolcrazy!

Run your game with the Launch Options below~
Link | Reply | Quote
 coolcrazy


Join Date: 23 August 2010
Posts:3
Edited 30 October 2016 - 5:31 pm by coolcrazy
Done that, didnt work. Thanks anyway Drushy
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 12 October 2014
Posts:1317
Edited 30 October 2016 - 5:54 pm by +[email protected]
What operating system are you running?

Make sure that Age of Empires II and Voobly is installed in the x86 directory.

Original version:
[You must login to view link]
(Windows (C:) > Program (x86) > Microsoft Games > Age of Empires II)

AoEHD version:
[You must login to view link]
(Windows (C:) > Program (x86) > Steam SteamApps > common > Age2HD)

Voobly Client:
(Shouldn't be related, but in general)
[You must login to view link]
(Windows (C:) > Program (x86) > Voobly)

Link | Reply | Quote
 coolcrazy


Join Date: 23 August 2010
Posts:3
Posted 30 October 2016 - 7:40 pm
They are all on those locations :)
Link | Reply | Quote
 +[email protected]


Join Date: 17 January 2015
Posts:1135
Posted 30 October 2016 - 9:09 pm
Did you update your drivers like we discussed?
Link | Reply | Quote
 Cavin


Join Date: 7 July 2014
Posts:1375
Posted 30 October 2016 - 9:41 pm
Yo!

Do this: First close (exit) your Voobly client and all other background working apps. Next, open your web browser and [You must login to view link] - DirectX Runtime Web Installer and execute the setup file as administrator and wait for all the required dependency packages to download and install..., after reboot your computer.
Secondly, Download this offline userpatch 1.4 file and, extract that into your game directory folder (by default: C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Age of Empires II) next, run the SetupAoC.exe as administrator and [You must login to view link] to be installed and lastly make sure to press and hold Ctrl+Alt key on your keyboard and click [Install].

Hope this helps and this will also fix your offline game issue as well. :)


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 7 out of 7 posts
Forum Jump:
2 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 2 guests