Turnuvanın İçeriği

 FoxValentine_


Edited 14 December 2014 - 9:42 am by FoxValentine_
Merhaba Arkadaşlar,

Bayadır Türkler olarak aramızda tekrar bir turnuva yada lig tarzı birşey düşünüyorduk ve sonunda severek oynanılacak/izlenilecek ayrıca ilgi görecek çok güzel bir fikir yakaladık. Güzel organize, ayrıca ilgi görülmesiyle birlikte çok keyifli olacağına inanıyorum.

Öncelikle turnuvamızı Voobly'nin düzenlediği 'SteelSeries' formantında yapacağız. Turnuvanın kuralları hakkında sonradan ayrı bir konu açacağım o yüzden burda sadece plandan ve formatdan bahsetmek istiyorum.

Turnuvanın formatını, Voobly'nin düzenlemiş olduğu 'SteelSeries' isimli turnuvayı takip edenler zaten biliyorlardır. Turnuva bo5 üzerine oynanacaktır, bo5'den kastettiğim hem round başı 5 maçtan oluşan bo5, hemde 5 ayrı rakipten oluşan bo5'dir. Oynayacak oyuncuları ve bazı oynanıcak haritaları oylama ile karar vereceğiz.

Turnuvada ÖDÜL olacaktır. Ödülü kazanmak için yapılması gereken, maçları oynamak ve seri üzerinde hiç yenilmeden 5 tane karşısına seçilen rakibi yenmektir. 5 ayrı rakibi yendikten sonra yeni şampıyonumuza ulaşmış oluyoruz :)

Oyalama usulünü şöyle yapacağız; [You must login to view link] forumumuz üzerinden Master of TurkGames konusu adı altında o rounda özel 'Kayıt' konusu oluşturacağız ve belirlenen süre ve zamanda içerisinde kayıtları bekleyeceğiz. Verilen kayıt süresi bittikten sonra katılımcı arkadaşların isimlerini poll dediğimiz ankete yazacağız. Yine verilen belirli gün ve zaman içerisinde oylama gerçekleşecektir. En çok oy alan oyuncu son haftanın galibi ile oynamak için seçilmiş olacaktır. Yapılan oylamada hile hurda olmasını beklemeyin, çünkü bizzat adminler olarak turnuvanın en ufak detayıyla dahi ilgileneceğiz. Zaten herkes birbirine güvendiği için beklenmedik birşey üzerine kurgu yapmaya gerek yok ama demiş olduğum gibi önlemi yinede alınacaktır!

Geri kalan bilgileri kurallar konusu adı altında belirteceğim. Sorusu olan arkadaşlar bana veya ekimku'ya özel mesaj atarak yada bu konu altında sorularını dile getirebilirler.

İnanıyorum ki çok keyifli bir turnuva olacak ve noob/pro herkesin seveceği ve oynayabileceği türden olduğuna şüpheniz olmasın.

Herkese Başarılar! :)
Link | Reply | Quote
 _Altay


Posted 27 November 2014 - 10:00 pm
Guzel bir turnuva olur umarim :) suana kadar hep RM alaninda yapildi resmi turkishcuplar CBA alanindada iyi Turk oyuncular var umarin bunun hakkindada farkli organizasyonlar yurutulur.
Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Edited 4 December 2014 - 12:14 am by FoxValentine_
CS alanındada yeterince ilgi ve destekleyici sponsorlar olduğu zaman, eminim ordada güzel organizasyonlar yapılabilir :)
Link | Reply | Quote
 Javsu


Posted 28 November 2014 - 1:32 am
KURALLARI OKUDUM KATILIYORUM. 18+ DAN AŞAĞI RAKİP VERMEZSENİZ SEVİNİRİM.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now: